BREZPLAČNA DOSTAVA ob naročilih nad 30 EUR! Preberite več...

Silvelox, certificirana protivlomna vrata

Predstavljamo vam certificirana protivlomna vrata za hiše in meščanska stanovanja Silvelox. Ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno kar potrjujejo številni zadovoljni kupci.
Pošljite povpraševanje
 • Protivlomna zaščita
 • Toplotna izolativnost
 • Zvočna izolativnost
Zakaj izbrati protivlomna vrata Silvelox?
Poleg certificirane protivlomnosti nudijo vrat Silvelox tudi odločno zvočno izolacijo in sicer od 40dB, ter imajo termični koeficient od 1,69k/m2 do 0,6K/m2. Obloge so izdelane iz naravnega lesa, ki je odporen na zunanje vplive. Vrata imajo možnost vgradnje motorizirane ključavnice ter drugih elektronskih elementov, kar omogoča npr. Avtomatsko odpiranje, uporabo čitalca prstnih odtisov, itd.
Certificirana protivlomna vrata za hiše
Protivlomna vrata Silvelox za hiše so kakovostna jeklena vrata, ki so pridobila vse potrebne certifikate in ustrezajo standardom 3. In 4. Varnostnega razreda. Protivlomna vrata Silvelox za hiše nudjo enako stopnjo varnosti kot protilomna vrata za stanovanja, le da so zasnovana posebej za hiše, tako, da vam nudijo možnost nadsvetlobe in obsvetlobe, vse skupaj pa poskrbi za res estetski izgled s kakovostnim italjanskim dizajnom. Na voljo vam je široka izbira lesenih oblog in barv, lahko pa se odločite tudi za izdelavo dizajna in dimenzij oblog po naročilu.
Stare meščanske hiše in objekti pod spomeniškim varstvom
Vhodna vrata Silvelox lahko v celoti prilagodimo tako, da bodo ustrezala in izpolnjevala vse zahteve glede skladnosti s preostalimi elementi varovanega objekta. Možna je tudi uporaba vašega starega zunanjega panela, če je dobro ohranjen, v nasprotnem primeru izdelamo novega, ki mu je na pogled identičen. Kovinski deli so lahko obdelani v medenini, bakru ali prevlečeni s posebnimi antioksidirajočim lakom (kar jim daje “antik” ali “satin” izgled). Z vrati Silvelox združujemo starinski izgled s sodobno varnostjo.
Popolna prilagodljivost!
Nudimo vam možnost namestitve cilindra s pantentiranim profilom ključa, in kljuke po vašem izboru. Pestra izbira lesenih obložnih plošč različnih barv in oblik ter izdelava estetskih lesenih zaključkov zagotavlija, da bodo Protivlomna vrata Vovko najlepši vhod v vaš dom. Nudimo pa vam tudi možnost vgradnje digitalnih cilindrov.
Barve panelov

BARVE, KI VAM POLEPŠAJO DAN IN NARIŠEJO NASMEH
Izbira še nikoli ni bila prijetnejša. Materiali in barve so izbrani z občutkom za lepoto in toplino doma. Kar boste izbrali, vam bo dnevno narisalo nasmeh na usta. Skozi vrata doma boste vstopali z občutkom harmonije vašega doma z zunanjim svetom.

PRILAGAJANJE VAŠIM ŽELJAM IN PROTREBAM
Radi vam prisluhnemo. Zato protivlomna vrata po dimenzijah prilagodimo vašim željam in potrebam. Vrata so lahko enokrilna ali dvokrilna, pri obeh izvedbah pa se lahko izdela tudi nadelement, ki zavaruje odprtino za nadsvetlobo. Končni produkt so odlična protivlomna vrata po vaših željah, ki vam bodo v veselje in ponos.

2...
3...
4...
5...
6...
Želite prejeti
neobvezujočo ponudbo ali nasvet?
Pokličite nas na 080 30 09
Ali ste vedeli?
 • Povprečna škoda ob vlomu je 1.000€
 • 34 % vlomov se začne skozi glavni vhod.
 • Tipičen vlomilec je mlajši moški, ki živi v bližini vašega doma.
 • Samo na območju Ljubljane se vsak dan zgodi povprečno več kot 5 vlomov v hiše in stanovanja.
 • Večina vlomov se zgodi med tednom v delovnem času Vlomilci v povprečju porabijo manj kot 15 minut, da zapustijo prizorišče
 • Samo tretjino vlomov predstavljajo vlomi v stanovanja, ostalo pa hiše.
 • Domovi brez kakršnekoli dodatne zaščite imajo 3x več možnost da postanejo tarča vlomilcev.
 • Prvi postanek je spalnica, saj večina ljudi shranjuje svoje dragocenosti na to mesto.
 • Najbolj iskano: Gotovina, nakit, orodje, elektronika, računalniki.
Želite prejeti
neobvezujočo ponudbo ali nasvet?
Pokličite nas na 080 30 09
Loading...